top of page

Jag och Sofi fotade ett gäng nya bilder för Reforma i maj. Jag har lagt upp alla i portfolion så in och kika!

Så mycket fint det finns på auktionssiterna just nu. Onödigt att köpa nytt när allt man behöver finns. Så, behöver någon därute hjälp med att inreda ett vardagsrum, matplats eller sovrum med möbler och föremål som inte alla andra har så räck upp handen.


Vi kollar vad jag har hittat.


Ett par superfina lampor av Hans-Agne Jakobsson från 70-talet, drömmig fåtölj i skinn av Gav Aulenti för Knoll. Kan man få för mycket keramik? Tror inte det va? Fin vas av Bernt Friberg för Gustavsberg.

Matgruppen är fixad med dessa kornblå stolar och gamla bord. Kommer bli perfekta ihop.

Alvar Aalto fåtöljer i finast rand. Älskar det mörka träet, inte helt vanligt på denna modell. Diamond mirror blir en fin detalj på väggen.


Den här 80-tals fåtöljen ser så himla skön ut. Använd kuberna som avlanstningsbord eller som soffbord. Finskt stengods som lika gärna skulle kunna vara producerat idag. En liten bänk till hallen? Varsågod. Sist men inte minst - dessa sköna lampor. Alltså dom är så himla balla, haffa dom innan någon annan (eller jag) gör det!


Ville bara visa lite bilder från jobbet jag och Sofi gjorde för Reforma nu i februari. Tagna i deras lagerlokal under en intensiv men superrolig dag.
Bilderna är tagna för Reformas egna varumärke som heter just Reforma. Hoppas ni gillar!

1
2

Journal

bottom of page